суббота, 9 февраля 2013 г.

про затвердження критеріїв системи рейтингового

    Лютий 2013    »ПнВтСрЧтПтСбНд  23 67891011121314

Матерали повинн бути намальован вд руки на ватман формату А4. Переможц конкурсу будуть нагороджен дипломами та цнними подарунками.

З метою формування свдомого профсплкового членства серед молод, та продовжуючи практику проведення профсплкових урокв (тема 2013 – «В дност наша сила»), оголошено конкурс малюнкв «Профсплка очима юних». Роботи приймаються до 1.04.13 за адресою вул. Володимирська 57, каб.30 (Будинок Вчителя). Тел.: 235-03-64.

У рамках проведення Року дитячо творчост, КМОППОНУ оголошу конкурс на кращий малюнок «Вчителько моя» серед учнв м. Кива. Чекамо на Ваш твори до кнця квтня. Детальну нформацю читайте в ¶В «ґднсть» за счень. Тел.: 235-03-64.

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам либо войти на сайт под своим именем.

¶нш матерали з теми:

Починаючи з 2013 року, монторинг проводитиметься щорчно.

Визначення та висвтлення рейтингу здйснюватиметься за допомогою автоматизовано нформацйно системи монторингу дяльност загальноосвтнх навчальних закладв Украни «Рейтинг» на баз даних ґдино державно електронно бази з питань освти.

На виконання Нацонального плану дй на 2011 рк щодо впровадження Програми економчних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспльство, конкурентоспроможна економка, ефективна держава» з метою стимулювання пдвищення якост освти та здйснення монторингу дяльност загальноосвтнх навчальних закладв розроблено та затверджено Критер системи рейтингового оцнювання дяльност загальноосвтнх навчальних закладв.

  |  Категоря: »

Затверджено Критер системи рейтингового оцнювання дяльност закладв освти

» » » Затверджено Критер системи рейтингового оцнювання дяльност закладв освти

Завантаження. Зачекайте, будь-ласка...

Затверджено Критер системи рейтингового оцнювання дяльност закладв освти » Кивська мська органзаця Профсплки працвникв освти  науки Украни

Комментариев нет:

Отправить комментарий